ZINZI

Sieraden en horloges voor jong en oud

ZINZI sieraden

ZINZI maakt het dragen van zilveren sieraden weer bijzonder. Alle sieraden zijn luxueus, stijlvol en met een eigentijds karakter. ZINZI is hard op weg om Nederland te veroveren. De schitterende ZINZI collectie wordt in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenbranche gemaakt. De collectie wordt om de zes maanden vernieuwd, zodat u als eerste de laatste trends en meest opvallende creaties kunt dragen.
 

Voor iedere vrouw een geschikt Zinzi sieraad

Een Zinzi sieraad past bij iedereen. Bij ZINZI sieraden gaat het om de levensstijl van de vrouw en niet om de leeftijd. Voor iedere vrouw is er een geschikt sieraad te koop. Heel bijzonder is de Mart Visser Zinzi collectie. ZINZI breidt haar assortiment ieder half jaar uit met modellen die voldoen aan de laatste trends en kleuren van nu. Wij voegen deze sieraden uiteraard met groot plezier toe aan onze collectie, om u steeds weer te verrassen met de mooiste pronkstukken.
 

Horloges van ZINZI Watch

Met de nieuwe Zinzi retro én roman horloges grijpt Zinzi terug naar de strakke, tijdloze ontwerpen uit het verleden. Geïnspireerd door de “seventies”, maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. De extra platte kast in ronde vorm, de roze secondewijzer en de speelse ronde dagaanduiding maken het een fashion musthave. It's party time!

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: