Trouwringen

De mooiste ringen voor uw mooiste dag

 

Uit onze collectie of een trouwring op maat

In onze juwelierswinkel in Vlaardingen vindt u een grote collectie trouw- en relatieringen van de bekenste merken zoals Aller Spanning, Dora en Breuning. Daarnaast hebben wij een uitgebreid en vernieuwd assortiment met zilveren vriendschaps- relatieringen en NIEUW nu ook in Titanium met goud, heel vriendelijk geprijsd.

Wij hebben trouwringen in verschillende stijlen en materialen, variërend van geel goud, rosé goud, bi-color en zilver. Heeft u een mooie trouwring gevonden, maar voldoet deze echter niet geheel aan uw wensen? Dan is dat bij ons geen probleem, wij kunnen alle trouwringen geheel naar eigen wens maken en samenstellen.

                                                                                                                                        In alle rust trouwringen bekijken? Maak een afspraak >
 
Wij maken de trouwring die u wilt hebben

Past uw trouwring niet goed meer? Wij helpen u graag om uw sieraden zo te maken dat u ze weer met plezier kunt dragen. Wij maken uw ringen of andere sieraden speciaal voor u in de juiste maat. Bent u een steen verloren uit uw ring, dan kunnen wij u helpen om uw sieraad zo te herstellen dat deze weer wordt als nieuw. Wij zetten de (edel)stenen terug in uw ringen en andere sieraden. Heeft u een eigen ontwerp bedacht voor uw trouwringen? In ons atelier kunnen wij uw speciale wensen uit laten komen en een unieke ring of set trouwringen maken. Wij helpen u graag bij het ontwerp.
 

Bezoek ook eens onze trouwringen website:

TrouwringenVlaardingen.nl