Ti Sento sieraden

Fashionable met een luxe uitstraling

De wereld ligt aan haar voeten. Op weg naar luxe sieraden. Onbereisde plekken inspireren haar nieuwe bestemmingen te ontdekken. Met de Luxury Traveller begint de reis door drie collecties: City Chic, Nature's Secrets en Evening Lights. Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid, dat is TI SENTO - Milano.
 

City Chic

Ze reist af naar nieuwe steden. Iconische landschappen, prachtige architectuur en onbekende culturen prikkelen haar zintuigen. Ze voelt zich opgeladen. De herinneringen neemt ze voor altijd mee.
 

Nature's Secret

Ze reist door de bergen. De explosies van groene tinten overweldigen haar; een adembenemende sensatie. Ze ademt in. In de stilte van het bos vindt ze haar rust. Het verborgen pracht en praal verleidt haar gedachten.
 

Evening Lights

Ze is onderweg naar de lichten van de nacht. De glinsterende vormen van het licht prikkelen haar verborgen verlangens. Vannacht is ze in een feeststemming, open voor elk avontuur.

De zilveren sieraden van TI SENTO - Milano worden gemaakt volgens de standaard voor gouden juwelen: het zilver is gerodineerd en de stenen zijn handgezet. Het merk creëert adembenemende sieraden die ware musthaves zijn voor alle vrouwen. Gedurfd en extravagant. Gewoon klassiek. Groots & kleurrijk. Met Mix & Match voegt u een persoonlijke touch toe aan uw look. Combineer enkele kleurrijke stenen met wat zilveren glans. Houd het simpel met een enkel sieraad of wees gedurfd door ze allemaal bij elkaar te dragen.

Alle TI SENTO - Milano sieraden worden door de designers in het Atelier ontworpen. De collectie bestaat uit ringen, armbanden, colliers en oorsieraden in vele ontwerpen en kleuren. 

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: