Sparkling Jewels

Your time, your moment, your sparkle!

Bij dit label draait alles om het mixen & matchen van natuurlijke edelstenen samen met prachtige verwisselbare sieraden.
 

De wereld van edelstenen gecombineerd met prachtige tijdloze sieraden

Edelstenen ontstaan niet zomaar, de mooiste en meest kleurrijke edelstenen ontstaan dieper in de aarde. Het vormen van edelstenen is een magnifiek wonder. Het kan wel duizenden jaren duren totdat de intens diepe kleuren van deze prachtige stenen zichtbaar worden. Het ruwe materiaal wordt geslepen en gesneden tot schitterende gefacceteerde en rond gepolijste edelstenen en oorstenen.
 
Edelstenen vormen de basis van elke Sparkling Jewels collectie. Sparkling Jewels is er voor iedere vrouw, jong en oud, die graag haar persoonlijke stijl wil nastreven. Van trend tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, de sieraden zijn voor elke vrouw draagbaar. De ontwerpen zijn niet voor een gezicht of vrouwen van een bepaalde leeftijd. Kwaliteit en design zijn veel belangrijker aspecten waar de focus op ligt.
 

Sparkling Jewels bij ons in de winkels met een uitgebreid assortiment

Als Sparkling Jewels dealer hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende sieraden. Onze collectie bestaat uit verwisselbare kettingen, oorbellen en armbanden. De materialen voor de creolen, colliers en pendanten zijn natuurlijk zorgvuldig uitgekozen. De Regular, Minimal en bracelet pendanten zijn gemaakt van brons, het perfecte materiaal om de mooiste en gladste rondingen te krijgen. Alle pendanten worden geïmplementeerd met verschillende laagjes speciale plating voordat het wordt gegoten in Zilver, Goud en Rose Goud. Hiermee kan het merk de juiste kwaliteit waarborgen.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: