ZINZI

Zilver dragen is weer bijzonder

ZINZI

Sieraden voor jong en oud

ZINZI maakt het dragen van zilveren sieraden weer bijzonder. Alle sieraden zijn luxueus, stijlvol en met een eigentijds karakter. ZINZI is hard op weg om Nederland te veroveren.

Topontwerpers

De schitterende ZINZI collectie wordt in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenbranche gemaakt. De collectie wordt om de zes maanden vernieuwd, zodat u als eerste de laatste trends en meest opvallende creaties kunt dragen.

ZINZI

Voor iedere vrouw

Voor iedere vrouw is er een geschikt Zinzi sieraad.

Een Zinzi sieraad past bij iedereen. Bij ZINZI sieraden gaat het om de levensstijl van de vrouw en niet om de leeftijd. Voor iedere vrouw is er een geschikt sieraad te koop.

Uitgebreide collectie in onze winkel

ZINZI breidt haar assortiment ieder half jaar uit met modellen die voldoen aan de laatste trends en kleuren van nu. Wij voegen deze sieraden uiteraard met groot plezier toe aan onze collectie, om u steeds weer te verrassen met de mooiste pronkstukken.

Heel bijzonder is de Mart Visser Zinzi collectie.

Zinzi
zinzi-armbanden

ZINZI in onze winkel

Fashionable Zinzi

In onze juwelierswinkels in Vlaardingen en Schiedam bieden wij u een uitgebreid assortiment ZINZI sieraden en geven wij u graag persoonlijk en professioneel advies.

Of u nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende ketting, een opvallende ring of een fashionable Zinzi horloge, u vindt het allemaal bij Ina van ’t Hoog.

Onze mooiste merken