Ti Sento

Nederlands Design Zilver

Ti Sento

Fashionable met een luxe uitstraling

Ti Sento is ongetwijfeld de leider op het gebied van Design Zilver in Nederland.

Deze sieradenlijn is zo ontworpen dat aan ieders behoefte is voldaan, echt fashionable en bovenal een toegankelijke sieradencollectie met een luxe uitstraling.

Door uitsluitend producten te gebruiken van de hoogst mogelijke kwaliteit stenen en uitsluitend met de hand te zetten (lijm niet toegestaan), neemt Ti Sento een grote plaats in op de sieradenmarkt.

Ti Sento – Betaalbaar en toegankelijk

Voor de echte sieradenliefhebber

Dure grondstoffen zoals 18 karaat goud en edelstenen, zoals diamanten, zijn simpelweg te duur om een merk als Ti Sento toegankelijk te maken voor iedere sieradenliefhebber. Het gebruik van gerhodineerd 925 Sterling Zilver is de oplossing gebleken. Dit ingezet met schitterende zirkonia’s in prachtige vormen, maten en kleuren, doet een sieraad van Ti Sento bij ieder modeseizoen aansluiten.

Ieder jaar twee nieuwe collecties

Door de grote vraag naar sieraden van Ti Sento, omvat de collectie nu meer dan 650 verschillende sieraden, welke zijn uitgebracht in twee nieuwe collecties per jaar. Hiermee zal ons Ti Sento  assortiment jaarlijks uitbreiden met nieuwe en vooral prachtige hangers, ringen, armbanden, colliers en oorhangers, met of zonder creool aanhangers.

Ti Sento
Ti Sento

Ti Sento in onze winkels

Wij hebben een uitgebreid assortiment

In onze juwelierswinkels in Vlaardingen en Schiedam bieden wij u een uitgebreid assortiment

Ti Sento sieraden en geven wij u graag persoonlijk en professioneel advies.

Onze mooiste merken