Sieraden

De mooiste merken bij Ina van ‘t Hoog

sieraden-juwelier-ina-van-t-hoog

Sieraden

In onze juwelierswinkels in Schiedam en Vlaardingen vindt u een grote en complete collectie sieraden, horloges en accessoires. Wij hebben een uitgebreide collectie aan gouden juwelen, bijzondere sieraden met diamanten en gekleurde edelstenen uit alle delen van de wereld, maar ook hebben wij een eigen edelsmid  en vervaardigen wij naar Uw wens gemaakte sieraden.

Ook op het gebied van styling hebben wij de kennis in huis , ook hierin kunnen wij u adviseren

Wij hebben een groot assortiment en bijna ieder sieraden merk hebben wij in onze zorgvuldig uitgekozen collectie.  Zowel voor hem als voor haar is er voldoende keuze.

Laat u in onze winkel verrassen en maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan sieraden

Uitgebreid assortiment

Ina van ’t Hoog is dealer van de bekende grote merken en werkt uitsluitend met gecertificeerde edelstenen en A-kwaliteit edelmetalen.

Voor iedere doelgroep hebben wij een passend aanbod. Zo hebben wij een trendy en moderne sieradenlijn en een uitgekiende collectie voor de liefhebber van klassieke en tijdloze sieraden.

Vindt u niet het sieraad dat bij u past, dan is het mogelijk om samen met ons een eigentijds ontwerp te laten maken dat volledig uniek is en bij u past. In onze goudsmederij is het tevens mogelijk om uw sieraden te laten vermaken of om van twee sieraden één uniek sieraad te laten maken.

sieraden-assortiment

Onze mooiste merken

Gc horloges
Guess horloges