De mooiste sieraden

Chique tot eenvoudig, klassiek tot modern


De collectie sieraden

In onze juwelierswinkel in Vlaardingen vindt u een grote en complete collectie sieraden. Wij hebben een uitgebreide collectie aan gouden juwelen, bijzondere sieraden met diamanten en gekleurde edelstenen uit alle delen van de wereld. Ook hebben wij een eigen edelsmid  en vervaardigen wij naar uw wens gemaakte sieraden. Ook op het gebied van styling hebben wij kennis in huis. Wij hebben een groot assortiment en bijna ieder sieradenmerk hebben wij in onze zorgvuldig uitgekozen collectie. Zowel voor hem als voor haar is er voldoende keuze. Laat u in onze winkel verrassen en maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan sieraden.

Bekijk onze merken >

 Sieraad zelf ontwerpen

Ina van ’t Hoog is dealer van de bekende grote merken en werkt uitsluitend met gecertificeerde edelstenen en A-kwaliteit Goud en Zilver.
En zowel onze gecertificeerde edelstenen als onze edelmetalen zijn absoluut slaafvrij.
Voor iedere doelgroep hebben wij een passend aanbod. Zo hebben wij een trendy en moderne sieradenlijn en een uitgekiende collectie voor de liefhebber van klassieke en tijdloze sieraden. Vindt u niet het sieraad dat bij u past, dan is het mogelijk om samen met ons een eigentijds ontwerp te laten maken dat volledig uniek is en bij u past. In onze goudsmederij is het tevens mogelijk om uw sieraden te laten vermaken of om van twee sieraden één uniek sieraad te laten maken.

Vraag naar de mogelijkheden >

Populaire merken: