Rabinovich sieraden

Al ruim 25 jaar een begrip

Het Deense sieradenmerk Rabinovich is al ruim 25 jaar een begrip binnen de sieradenwereld. Dit sieradenmerk is elegant en klassiek in zijn eigen vorm. Ieder sieraad wordt uniek ontworpen door Jette Rabinovich en in eigen atelier geproduceerd door Rabinovich. Bij het ontwerpen en produceren van de sieraden wordt de inspiratie gehaald uit alles wat de wereld te bieden heeft. Natuurelementen, verschillende culturen, diverse mode designs, maar ook de jaargetijden, kleuren, eten, dans, muziek, herinneringen, liefde en de vrouw.
 

Karakteristiek, in ieder aspect

Rabinovich sieraden worden zo ontworpen dat ze ieder een eigen verhaal vertellen. Dit is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van de vorm en het materiaal.
 

Elk sieraad vertelt zijn eigen verhaal

Deze sieraden hebben ieder de karakteristieke Rabinovich vormen, edelstenen, parels en het zilver waar dit merk om bekend staat.
 

Het perfecte sieraad

In onze winkels helpen wij u graag met de zoektocht naar uw perfecte sieraad en geven wij u van harte advies bij de aankoop van een persoonlijk en delicaat kunstwerk.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: