De winkels

Ina van ‘t Hoog juwelier

Fashionjuwelier Vlaardingen

Ina van ’t Hoog

De fashionjuwelier bij uitstek

Ina van ’t Hoog is de fashionjuwelier bij uitstek in de regio van Rotterdam. Met een uitgebreid assortiment streven wij ernaar iedere klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen in de zoektocht naar het ideale sieraad, cadeau of in het realiseren van een uniek zelfontworpen sieraad.

Door in te spelen op de laatste modetrends en nieuwe collecties direct toe te voegen aan ons assortiment, kunnen wij u een ruime keuze aan sieraden en horloges bieden. 

Wij voeren onder andere de topmerken

Buddha to Buddha,TiSento, ZINZI, Swarovski, MiMoneda, MyImensoMelanO, Seiko, Michael Kors, GuessIce Watch & Daniel Wellington.

Juwelier Ina van ‘t Hoog

Van alle markten thuis

Eigen ontwerp van sieraden

Heeft u specifieke wensen? Dan is het mogelijk om sieraden samen met ons te ontwerpen en te  laten maken. Zo heeft u een uniek sieraad, dat gemaakt is in ons eigen atelier.

Twee wordt één

Heeft u meerdere sieraden en wilt u deze laten aanpassen en samenvoegen tot een sieraad of een uniek set sieraden? Sieraden met een emotionele waarde welke niet meer van deze tijd zijn en niet bij u passen kunnen wij speciaal voor u vermaken. Het samenvoegen van deze sieraden doen wij samen met u en hierbij luisteren wij altijd naar uw wensen.

Juwelier Vlaardingen & Schiedam

Wij staan bekend om onze service en willen ook u kennis laten maken met onze gastvrijheid en denken graag met u mee. Onze sieradenadviseurs en adviseuses helpen u graag mee met de styling om uw outfit compleet te maken met onze sieraden.

Al sinds jaar en dag is onze juwelier een begrip in Vlaardingen en Schiedam, vele klanten gingen u voor.

Fashionjuwelier Advies

Onze mooiste merken

Guess horloges
Gc horloges