Ina van 't Hoog Juwelier

De fashionjuwelier bij uitstek

Ina van ’t Hoog is de fashionjuwelier bij uitstek in de regio van Rotterdam. Met een uitgebreid assortiment streven wij ernaar iedere klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen in de zoektocht naar het ideale sieraad, cadeau of in het realiseren van een uniek zelfontworpen sieraad. Door in te spelen op de laatste modetrends en nieuwe collecties direct toe te voegen aan ons assortiment, kunnen wij u een ruime keuze aan sieraden en horloges bieden.
 

Eigen ontwerp van sieraden

Heeft u specifieke wensen? Dan is het mogelijk om sieraden samen met ons te ontwerpen en te  laten maken. Zo heeft u een uniek sieraad, dat gemaakt is in ons eigen atelier. Wilt u een sieraad zelf ontwerpen? Dan kunt u het beste even een afspraak maken, zodat we de tijd kunnen nemen om alle mogelijkheden met u te overleggen.
 

Twee sieraden maken tot één

Heeft u meerdere sieraden en wilt u deze laten aanpassen en samenvoegen tot een sieraad of een uniek set sieraden? Sieraden met een emotionele waarde welke niet meer van deze tijd zijn en niet bij u passen kunnen wij speciaal voor u vermaken. Het samenvoegen van deze sieraden doen wij samen met u en hierbij luisteren wij altijd naar uw wensen.
 

Juwelier Vlaardingen 

Wij staan bekend om onze service en willen ook u kennis laten maken met onze gastvrijheid en denken graag met u mee. Onze sieradenadviseur en adviseuses helpen u graag mee met de styling om uw outfit compleet te maken met onze sieraden. Al sinds jaar en dag is onze winkel op De Loper een begrip in Vlaardingen, vele klanten gingen u voor.

Eigen sieraad ontwerpen? Maak een afspraak

Ina van 't Hoog juwelier - Vlaardingen

Loop gerust eens langs onze juwelier en neem een kijkje in onze etalages om te zien wat wij u te bieden hebben. Voor vragen over sieraden of reparatie van sieraden kunt u gewoon langskomen, wij helpen u graag. U vindt onze juwelier centraal gelegen in het sfeervolle overdekte winkelcentrum in Vlaardingen. Gratis parkeren.

Reparatie advies ?

wij staan voor u klaar met het beste advies