Mi Moneda sieraden

Een luxueus sieradenmerk geïnspireerd door oude munten

Mi Moneda (letterlijk vertaald 'mijn muntje') is een luxueus sieradenmerk geïnspireerd door oude munten, waarbij iedere munt zijn eigen verhaal vertelt. Het assortiment van Mi Moneda sieraden bestaat uit een unieke hanger, welke geopend kan worden om de munten eindeloos te wisselen. Zo kunt u voor iedere gelegenheid een sieraad creëren dat past bij uw outfit en stemming. Tijdloze sieraden zijn momenteel erg trendy en door de eindeloze variatie aan mogelijkheden ook zo goed als tijdloos te noemen. Dit is waar Mi Moneda sterk in is. Het grootste gedeelte van het assortiment bestaan uit munten, welke gedragen kunnen worden aan een collier of armband.
 

Mi Moneda kettingen, ringen, armbanden en oorbellen

Doordat er een breed scala aan verschillende accessoires te koop is van Mi Moneda, kunt u met slechts een merk eindeloos variëren en van stijl veranderen.
 

Mi Moneda, populair onder jong en oud

De sieraden van Mi Moneda zijn ontzettend populair en zijn op dit moment een van de best verkochte sieraden. De eindeloze combineermogelijkheden en variaties maken de sieraden zeer gewild. Door een eigen touch er aan toe te voegen is het sieraad geschikt voor menig koper.
 

Mi Moneda in onze juwelierswinkels, een uitgebreid assortiment

In onze juwelierswinkel in Vlaardingen hebben wij een uitgebreid assortiment Mi Moneda sieraden. Hebben wij toch niet het sieraad waarnaar u op zoek bent, dan kunt u samen met onze  adviseuses de mooiste combinaties laten samenstellen, geheel naar uw wens.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: