MelanO sieraden

Veelzijdig en kleurrijk

MelanO sieraden staan voor variatie en eindeloze mogelijkheden, door de veelzijdigheid aan kleuren en materialen. MelanO sieraden zijn voor alle vrouwen toegankelijk, perfect te combineren bij iedere outfit en passend bij diverse gelegenheden.
 

MelanO Colours sieraden

Het eigentijdse sieraden merk uit eigen land. MelanO, biedt een breed assortiment sieraden met verwisselbare gekleurde elementen. Zo krijgt ieder sieraad een uniek en eigentijds karakter waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.
 

MelanO is elegant en geraffineerd. Elegant en stijlvol.

De sieraden worden vervaardigd uit zorgvuldig gekozen materialen, waarbij het karakter van het merk wordt ondersteund. Zo wordt er gebruik gemaakt van materialen als zilver, edelstaal, keramiek, edelsteen, halfedelsteen en zirkonia  om de sieraden de juiste uitstraling te geven. Hiermee is ieder sieraad elegant, geraffineerd of juist heel kleurrijk en uitgesproken.
 

MelanO in onze winkels. Een uitgebreid assortiment.

Als verkoper van MelanO sieraden hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende sieraden. Onze MelanO collectie bestaat uit: ringen, oorbellen en kettingen met verwisselbare items. Wij verkopen onder andere de MelanO Twisted, MelanO Vivid, MelanO Sturdy en Melano Cateye collectie. Binnen deze collecties zijn de sieraden bijna onbeperkt met elkaar te combineren en creëert u een nieuw sieraad door een enkele MelanO Setting of een MelanO Balletje te verwisselen. Onze  adviseuses wisselen graag met u van gedachten en gaan samen met u op zoek naar de juiste setting voor uw sieraad.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: