LOVE & WIN

Win een compleet verzorgde, luxe droomreis naar Zuid-Afrika

Maak je bruiloft nog mooier met de Love & Win actie van Ina. Bij aankoop van een paar gouden trouwringen maak je namelijk kans op een fantastische prijs, een compleet verzorgde droomreis naar Zuid-Afrika in Villa Karibu ter waarde van €4000,-!

 

Op droomreis naar Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika vanuit de rust en luxe van een eigen villa! Villa Karibu is een prachtige villa, gelegen op een privé wildreservaat, vlakbij het Krugerpark. De villa wordt gekenmerkt door een hoge mate van privacy, is stijlvol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien.
 

Compleet verzorgd

Deze 9-daagse reis is compleet verzorgd en biedt een onvergetelijk, romantisch en vooral zorgeloos verblijf in Zuid-Afrika. Het verblijf, de vlucht en een huurauto zijn inbegrepen. Daarnaast ontvang je vooraf een uitgebreide informatiegids en is er een persoonlijke host op locatie die jullie ontvangt en begeleidt waar nodig en/of gewenst.
 

Villa Karibu

Tijdens de reis verblijven jullie in Villa Karibu, dé plek voor een luxe en romantisch verbijf. De villa is stijlvol ingericht, heeft een privé zwembad en biedt alle privacy die je op een huwelijksreis wenst.  Gelegen op een privé wildreservaat vind je rondom de villa ongevaarlijke wilde dieren, waardoor het kan voorkomen dat je tijdens een wandeling oog in oog staat met een zebra, giraffe, gnoe, of impala. Via  bestaande tracks is het reservaat te ontdekken met de auto, fiets of te voet. Je kunt dus op ‘game drive’ in je eigen achtertuin!

Meer weten over villa Karibu?
www.homesofafrica.com/karibu
 


Ontdek veelzijdig Zuid-Afrika


Natuurlijk willen jullie op de huwelijksreis uitrusten en genieten van de luxe. Toch biedt de nabije omgeving ook voldoende avontuur, spanning en natuur! Gelegen tussen Krugerpark en de Blyde River Canyon
is Villa Karibu de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Afrika.
 

Safari

Villa Karibu is omringd door diverse wildgebieden waar je onder begeleiding op safari kunt gaan tijdens een game-drive. Het nabijgelegen Krugerpark biedt de unieke en onvergetelijke mogelijkheid om zelf, in je eigen huurauto, op zoek te gaan naar de Big 5.
 

Blyde River Canyon 

De Blyde River Canyon is één van de grootste canyons ter wereld. Rijd de beroemde panoramaroute over de canyon, vlieg in een luchtballon over het gebied óf vaar er doorheen!
 


Zo maak je kans:


Hoe maak je kans op het winnen van deze fantastische prijs?
Bij aankoop van een paar gouden trouwringen bij Ina van ‘t Hoog in de periode van 18 januari 2020 tot en met 1 juli 2020 zijn jullie één van de kanshebbers van deze droomreis. 
Dus kom langs bij ons, zoek je trouwringen uit en doe mee!

Lees vooraf wel even de voorwaarden >


Een paar trouwringen uitzoeken in alle rust?

Maak een afspraak