LORUS horloges

Een combinatie van sportief en stijlvol

Lorus horloges zijn geschikt voor iedere gelegenheid, sportief en stijlvol. Roestvrij staal en hoogwaardig kunststof gaan moeiteloos samen, maar wisselen elkaar ook eenvoudig af in deze uitgebreide collectie Lorus horloges. Lorus maakt deel uit van Seiko en Pulsar horloges, en werd in 1982 naast de bestaande merken geïntroduceerd om een jonger publiek aan te spreken. Het stijlvolle design werd hierbij niet vergeten, maar de prijsrange werd aangepast, zodat iedereen een Lorus horloge kon dragen.

Omdat kwaliteit voorop staat, worden er voor de Lorus horloges uiteraard de beste materialen gebruikt, zoals edelstaal (al dan niet van een gouden of extra zilveren kleur voorzien), hoogwaardig kunststof en flexibel, luxe leer. Zo kan iedereen genieten van een mooi, stijlvol horloge voor iedere gelegenheid. Want Lorus horloges passen perfect bij een sportieve dag, een romantische date en als aanvulling op je zakelijke outfit.

Lorus betekent: sportieve horloges met chronometers, stijlvolle klassiekers met goud, zilver en leer, en zelfs kleurrijke Lorus horloges voor kinderen. De collectie dameshorloges van Lorus is verfijnd en veelzijdig. Kleine uurwerkjes zijn omringd met goud, zilver en een combinatie daarvan.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: