Jacob Jensen horloges

Een beleving van waarde

Een horloge van Jacob Jensen is een echte beleving van waarde, dat wordt uiteengezet in een serie van lifestyle producten. Ieder ontwerp kent een belangrijk detail van het merk, namelijk: Lichte en donkere kleuren samen in één horloge. Deze worden ondersteunt door de pure lijnen en simpele vormen. Jacob Jensen zelf is de grondlegger van het merk en heeft de basis neergelegd met een unieke, pure en klassieke vormtaal voor ieder ontwerp. Deze basis is met klasse verfijnd door zijn zoon Timothy Jacob Jensen.

Twee generaties Deense ontwerpers die, meer dan vijftig jaar, een bijdrage hebben geleverd aan de esthetiek van het leven van alle dag door plezier te hebben in het ontwerpen van dagelijkse gebruiksgoederen, die gevuld zijn met ideeën, radicale puurheid en stille schoonheid.
 

Een indrukwekkend merk

Als dealer van Jacob Jensen horloges verkopen wij de meeste modellen en collecties van dit horlogemerk. Wilt u een goede indruk krijgen van dit indrukwekkende merk nodigen wij u graag uit in onze vestigingen om kennis te maken met de eenvoud van dit prachtige eigentijdse sieraad.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: