Skagen

Robuuste klasse

Skagen horloges

Elegante design horloges

Skagen horloges kenmerken zich door het gebruik van robuuste materialen zoals carbon en titanium, hun kwaliteit en strakke designs, maar ook de veelvuldige goudverwerking in de ontwerpen.

Populaire accessoires voor hem en haar

In ieder ontwerp is de degelijkheid en het pure typisch Deense vakmanschap terug te vinden. De ontwerpers weten keer op keer weer hun vakmanschap in ieder horloge ten toon te stellen. Binnen iedere collectie is er een diversiteit aan modellen beschikbaar, daarnaast zijn er nog de speciale series. Zo zijn er de Skagen Slimline horloges en Skagen Titanium horloges, beide series met unieke eigenschappen waar de horlogeliefhebber stil van wordt.

Naast de technische perfectie die ieder horloge kenmerkt, is ook de elegantie in het design een lust voor het oog. Ieder Skagen horloge is strak vormgegeven en van top kwaliteit.

Skagen logo
Skagen Horloges

Skagen horloges in onze juwelier

Op zoek naar Scandinavisch vakmanschap?

Wilt u kennis maken met echt Scandinavisch vakmanschap? Komt u dan langs in een van onze vestigingen in Vlaardingen en onze sieraden adviseuses zullen u alles kunnen vertellen over Skagen horloges.

U bent van harte welkom.

Onze mooiste merken