Seiko

Oersterke en degelijke horloges

Seiko horloges

Een horloge van wereldklasse

Deze sterke en degelijke horloges zijn gemaakt van A-kwaliteit materialen, ieder horloge is tijdloos en herkenbaar als een echt Seiko horloge. Deze eigenschappen vormen samen een prima fundering voor een sieraad voor het leven.

Lichtgewicht Japanse klasse

Een Seiko horloge maakt je outfit compleet, waar je ook naar toe gaat. De mooiste Japanse designs vormen het sleutelstuk tussen kleding en sieraad. En met Seiko ben je verzekerd van de beste technologie in ieder horloge.

Seiko Kinetic

Pionier in automaat horloges

Ruim 20 jaar geleden introduceerde dit horlogemerk als eerste het kinetische horloge (Zelf opwindbaar met de accuratesse van een Quarts uurwerk). De ontwikkeling van deze techniek duurt voort tot de dag van vandaag. Hierdoor blijven de horloges van Seiko trendsettend op technologisch gebied.

Seiko is een Japanse horlogefabrikant en heeft de beste en meest creatieve ontwerpers van Japan in dienst. De mooie horloges worden gemaakt van de sterkste materialen, zoals titanium en quartz.

Seiko heeft de volgende collecties voor de echte horloge liefhebber

Seiko Premier, Seiko Sportura, Seiko Kinetic, Seiko Velatura , Seiko Arctura en Seiko Astron horloges.

Seiko
Seiko Presage Horloge

Seiko in onze juwelier

Ina van ‘t Hoog – Officieel Seiko dealer

Als officieel dealer van Seiko horloges, zijn wij gespecialiseerd in alles wat dit merk de horlogeliefhebber te bieden heeft.

Ook zijn wij geselecteerd Seiko Astron dealer.

Wij repareren alle Seiko horloges en voeren Seiko onderhoud uit.

Bent u op zoek naar een horloge voor het leven? U bent van harte welkom in onze vestigingen in Schiedam of Vlaardingen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze mooiste merken