Kyboe!

Een écht Hollands horloge merk

Kyboe!

Big is Better!

Kyboe is een echt Hollands horloge merk. De kleurrijke horloges zijn te groot om over het hoofd te zien en stralen plezier uit. Kyboe is ontworpen door 2 designers uit Den Haag. Ze wilden een horloge maken dat anders was en ontwierpen een soort duikershorloge, geinspireerd op onze Hollandse tulpenvelden.

Er zijn 14 verschillende series die allemaal de kenmerken van Kyboe uitstralen. Ze zijn oversized, kleurrijk, stoer en opvallend. Alle horloges zijn leverbaar in twee maten van de horlogekast: 48 mm (XL) en 55 mm (XXL). Ze zijn voorzien van een brede, draaibare lunette (de ring bovenop de horlogekast) en hebben allemaal LED-verlichting van de wijzerplaat, zijn waterdicht en hebben een goed uurwerk. De band is gemaakt van comfortabel siliconen, met roestvrijstalen verstevigingen.

Kyboe vele mogelijkheden

In 14 verschillende series

Met een Kyboe! horloge is veel mogelijk. Losse banden zijn altijd leverbaar waardoor je je Kyboe! kan switchen: kleurrijk door kleuren te matchen of juist door afwijkende kleuren te combineren, maar ook stijlvol door te kiezen voor only black of only white, gecombineerd met Swarovski of (rose) goud.

Veel voetballers en bekende (inter)nationale persoonlijkheden zijn al met een Kyboe! horloge gespot, de echte hype begon toen Rene van der Gijp zijn oranje Kyboe! horloge bij Voetbal International aan tafel ging dragen. Kyboe! is in Zuid-Frankrijk en Spanje waanzinnig populair en op Ibiza kun je zelfs een Kyboe! brandstore vinden. Geen wonder dat Kyboe! horloges te spotten zijn aan de polsen van DJ’s, voetballers, acteurs, televisiesterren en Formule 1 racers.

Kyboe Logo

Kyboe! horloges in onze winkel

Kleurrijk matchen in onze juwelier

Bent u op zoek naar een eigentijds horloges?

Kom gerust eens langs in een van onze juweliers in Vlaardingen of Schiedam.
Onze adviseuses staan voor u klaar en helpen u met uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze mooiste merken