Fossil

Mode uit Amerika

Fossil horloges

Uitdagend design

Het merk Fossil staat bekend om het feit dat zij de functie van het horloge veranderd hebben van een uurwerk naar een stijlicoon. Fossil is een Amerikaans merk dat er alles aan gedaan heeft om van het horloge een modeartikel te maken.

Uitdagend design

De charme en schoonheid van het Fossil horloge dagen iedere modieuze horlogedrager uit een Fossil horloge te dragen. De horloges zijn zo opvallend van design dat ze ervoor zorgen dat de drager opvalt door zijn of haar horloge. Fossil is op de Amerikaanse markt marktleider op het gebied van trendy horloges.

Al vele jaren is Fossil een toonaangevend merk in horloges en ook in sieraden. De horloges zijn er in allerlei verschillende creaties van elegant tot sportief met wijzerplaten in verschillende kleuren.

Voor onze jeugdige klanten is Fossil een betaalbaar horloge!

fossil
fossil
fossil horloges

Fossil in onze winkel

Een echt mode-artikel

Wanneer u naast een horloge op zoek bent naar een echt mode-artikel waar men niet omheen kan, dan is een Fossil horloge een goede keuze. Wij hebben diverse modellen op voorraad in onze collectie.

U bent van harte welkom om vrijblijvend advies te vragen, of een van de modellen van dichtbij te bekijken. Komt u langs bij een van onze juwelierswinkels in Vlaardingen of Schiedam. Onze sieraden adviseuses helpen u graag en geven u eerlijk en professioneel advies.

Onze mooiste merken