Casio

Een innovatief uurwerk

Casio Horloges

Meer dan een horloge

Casio staat bekend om zijn horloges met innovatieve functionaliteit zoals het kompas, de hoogtemeter, de barometer e.d. welke in de ontwerpen worden toegepast.

Wanneer u meer wilt dan een horloge alleen, dan zijn de Casio horloges bij uitstek een goede keuze. De horloges hebben een sportieve uitstraling en karakter. Daarnaast zijn er zowel digitale als analoge varianten bij ons te koop en is er voldoende variatie in mogelijkheden en materialen.

De verschillende Casio horloges bieden u een grote diversiteit aan ontwerp, kleuren, functies en prijs. U heeft al een Casio horloge uit de retro serie vanaf € 29,95.

Bekende en veel verkochte collecties van Casio zijn onder andere G-Shock, Pro Trek, de Casio Collection Baby-G en de Retro serie. U vindt deze collecties in onze juwelierswinkels in Vlaardingen en Schiedam.

Casio in onze winkels

Voor advies en aanschaf

Wilt u advies over de aanschaf van een nieuw Casio horloge? Onze adviseuses hebben de kennis in huis om u van goed advies te voorzien. U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze horloges en sieraden.

Onze mooiste merken