Horloges

Ina van ’t Hoog, bij de tijd als geen ander

seiko horloges

Topklasse horloges

Groot aanbod bij Ina van ‘t Hoog juwelier

De horlogecollectie bij Ina van ’t Hoog is speciaal voor u met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Als ervaren juweliers kijken wij altijd naar de actuele trends en naar de kwaliteit van een horloge. Juist daarom heeft u bij ons voldoende keuze en hebben wij een breed assortiment met daarin voldoende variatie in merk en prijsklassen. In onze winkels vindt u zowel klassieke als trendy horloges voor dames en heren.

Wij verkopen onder andere de merken, Breil, Casio, Daniel Wellington, Diesel, DKNY, EDOX, Emporio Armani, Fossil, GC Watches, Guess, Ice-Watch, Jacob Jensen, Kyboe!, Michael Kors, Skagen, Seiko, TW-Steel

Horloges reparatieservice

Is uw horloge stuk?

Onze juwelierswinkels beschikken over een snelle en uitstekende horloge reparatieservice. Wij onderhouden en repareren alle merken horloges. Heeft u het horloge niet bij ons aangeschaft, geen probleem. Wij repareren alle horloges, dus ook die van u.

Gecertificeerd horlogemaker

Wij onderhouden en repareren alle merken horloges, maar bij uitstek zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd om de volgende merken te onderhouden en repareren.

Seiko, Breitling, Rolex, Rado

Ook voor de reparatie van uw klok kunt u bij ons terecht.

horloge reparatieservice
horloge reparatie vlaardingen schiedam

Vragen over horloge reparatie

Ook voor klokken

Heeft u een vraag over het repareren van uw horloge of klok? Komt u gerust langs in een van onze juwelierswinkels en wij geven u graag vrijblijvend advies. Wilt u weten of wij ook uw horlogemerk kunnen repareren of onderhouden? Neemt u dan contact op met een van onze vestigingen:

Winkel Vlaardingen 010 – 4751555, winkel Schiedam 010-4702065.

Onze mooiste merken

Guess horloges
Gc horloges