Guess horloges

Het bekendste horlogemerk ter wereld

Het merk Guess is van oorsprong bekend van de Jeans en in 1984 heeft het haar mode-imperium uitgebreid met de introductie van Guess horloges. Inmiddels is Guess het nummer 1 bekendste horlogemerk ter wereld. Guess horloges zijn van alle markten thuis en zijn beschikbaar voor dames en heren in diverse prijsklassen.
 

Guess Dames

De dameshorloges van Guess hebben een chique en zeer verfijnde uitstraling, met kleuren zoals goud, zilver en parelmoer als basis voor de meeste modellen. De horloges zijn bewerkt met zirkonia een geliefd imitatie diamant. De Guess horloges voor dames zijn een trendy en elegant sieraad voor de moderne vrouw. Kenmerkend voor de dames horloges is de bekende schakelband, die in bijna ieder horloge is terug te vinden. Naast de tijdloze modellen biedt Guess een vernieuwende collectie met horloges welke speciaal zijn gericht op de hedendaagse mode. Deze modellen zijn meer trendgericht.
 

Guess Heren

Sportief, chic, goud, zilver en zwart. Wie Guess Men zegt, denkt aan sportief, chic, goud, zilver en zwart. De Guess Men collectie staat bekend om zijn sportieve vormgeving, een “must have” voor de hedendaagse man die een krachtig horloge aan zijn collectie wilt toevoegen. De meeste horloges van deze collectie zijn uitgerust met een chronografisch uurwerk, wat een stoere en mannelijke uitstraling geeft aan een uniek sieraad voor hem. Ook in de Guess Men collectie wordt in het overgrote deel van de Collectie gebruik gemaakt van de schakelband. Hierdoor krijgen de horloges een robuuste uitstraling, met een basis van technologie en design.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: