Diesel horloges

Opvallende horloges van kledingmerk Diesel

Diesel is het merk dat we kennen van kleding- en schoenencollecties. Om uw outfit compleet te maken wordt het assortiment aangevuld met stoere horloges, waarbij gebruik wordt gemaakt van een unieke stijl. Met een Diesel horloge bent u rebels opvallend en nooit verlegen. Diesel is niet een merk dat de trends volgt, maar een merk dat de trend zet en maakt. Dieselstaat bekend om zijn grote kasten, robuuste banden en opvallende wijzerplaten, welke kenmerkend zijn en aansluiten bij de kleding en schoenen van het merk.
 

Een stukje historie van Diesel horloges

In 1978 kwam er een nieuw denimmerk op de markt. Deze keer niet uit Amerika, maar uit Italië. De naam luidde Diesel en dankzij de stijlvolle designs, comfortabele kleding en mooie details groeide het merk uit tot een van de grootste lifestylemerken van de wereld. Naast jeans, sportkleding, geuren en sieraden vind je in de collectie ook stoere Diesel horloges, die net zo stijlvol en sportief zijn als de jeans.
 

Ook smartwatches

Naast elegante, zakelijke horloges vind je vooral veel sportieve Diesel horloges terug in de collectie. Compleet met verschillende chronometers. De collectie is vooral een mannenaangelegenheid, want er zijn veel herenhorloges te vinden. Dat wil niet zeggen dat er voor dames geen Diesel horloges in de collectie te vinden zijn. Er zijn namelijk ook unisekshorloges te vinden. Voor de Diesel horloges worden voornamelijk luxe, robuuste materialen gebruikt die tegen een stootje kunnen. Denk hierbij aan edelstaal en rubber. Voor de stijlvolle horloges is er uiteraard gebruik gemaakt van hoogwaardig leer voor het horlogebandje. Naast gewone horloges vind je in de collectie van Diesel ook zogenaamde smartwatches. Dit zijn horloges met slimme functies en analysemogelijkheden, die je kunt koppelen aan je telefoon en kunt analyseren met een app. Deze horloges zijn overigens nog steeds volledig in de stijl van Diesel. 

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: