Buddha to Buddha

Een merk met vele facetten

De sieraden van Buddha to Buddha zijn tijdloos en daarmee een prachtig cadeau om speciale momenten vast te leggen in de vorm van een sieraad. Door de veelzijdige uitstraling, vormen en materialen van Buddha to Buddha, zijn het sieraden voor ‘altijd’ en past het bij iedere outfit. Zo past het bij iedere gelegenheid en heeft u een sieraad voor iedere dag. Buddha to Buddha is handgemaakt, degelijk en van massief zilver, een sieraad als deze is z’n geld meer dan waard.

Wanneer je mensen vraagt wat Buddha to Buddha is, dan krijg je veel verschillenden antwoorden. ‘Iets met zilveren sieraden of muziek’, iets met meditatie en een ontspannen manier van leven. Gek genoeg is dit precies waar het merk voor staat, omdat Buddha to Buddha is geëvolueerd van een simpele maker van zilveren armbanden tot een wereldberoemd sieradenmerk.
 

Handgemaakte sieraden van 925 Sterling zilver

De sieraden van Buddha to Buddha zijn ontworpen in Amsterdam, handgemaakt, vervaardigd met 925 Sterling zilver door de allerbeste  zilversmeden in Bali. Het ontwerp zie je van tijd tot tijd veranderen, maar het Balinese vakmanschap is tijdloos. Door gebruik te maken van hoogwaardig 925 Sterling zilver worden er uitsluitend sieraden van hoge, uitzonderlijke kwaliteit geleverd. Zo zijn deze sieraden gemaakt om een leven lang bij u te blijven.
 

Buddha to Buddha in onze winkels

Als geselecteerd dealer van Buddha to Buddha sieraden adviseren wij u graag bij de aankoop van dit sieraad en bent u dan ook van harte welkom in één van onze juwelierswinkels in Schiedam en Vlaardingen. Heeft u op internet een sieraad gezien dat uw interesse heeft gewekt, komt u dan gerust vrijblijvend naar onze winkel om het sieraad te passen. Wij hebben van de armbanden en de  ringen  alle maten op voorraad.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: